Maailman puhtain

vesi vaatii maailman parhaimmat juomavesi-automaatit

siksi me vaadimme maailman parhaat merkit

finn spring

oasis

Suuren suosion saavuttanut lähdevesipalvelumme on vaivaton tapa huolehtia työntekijöiden ja asiakkaiden hyvinvoinnista.

Palvelumme sisältää sekä lähdevesiautomaatin, lähdeveden toimitukset että säännöllisen hygieniahuollon. Näin käytössänne on aina puhdas palvelu.

Kokoustiloihin tai muuhunkin tarpeeseen sopivat pikkupullot toimitamme perille vaivattomasti.

Tilaa lähdevesiautomaatti piristämään työpäivää ja tuomaan tehoa

Toimitamme yrityksille ja julkiselle sektorille kaikki vesiratkaisut. Lähdevesiautomaatit, raikasvesiautomaatit, kahvila-, ravintola- ja hotelli -vesilaitteet sekä kokousvedet pikkupulloissa.

Ja kaikki tämä asiakaslähtöisellä palvelulla - sen teemme, minkä lupaamme.

Raikasvesiautomaatti.

taloudellinen ja ekologinen ratkaisu

Raikasvesiautomaattimme on ehdottomasti taloudellisin ja ekologisin ratkaisu toimistojen, julkisten- sekä tuotanto-tilojen vesitarjoiluun. Se on helppokäyttöinen ja luotettava ratkaisu, jossa uusi teknologia ja ergonominen muotoilu yhdistyy tyylikkäästi.

Kiinteään kuukausihintaan – kulutuksesta riippumatta – on tarjolla aina raikasta vettä viilennettynä. Tehokkaan suodatuksen ansiosta vedestä on jalostettu parasta vettä; ilman maku- ja hajuhaittoja.

Vedensuodatustekniikkamme takaa 100% puhtaan ja raikkaan veden. Aktiivihiili- ja mikrosuodatin poistavat vedestä epäpuhtaudet ja parantavat veden makua. Raikasvesiautomaatti kytketään yksinkertaisesti vesijohtoverkkoon, ilman viemäröintiä. Helposti.

Kahvila, ravintola, hotelli tai yritys -vesipalvelumme on erinomainen ratkaisu, kun halutaan tarjoilla asiakkaalle laadukasta still- ja porevettä vaativassa ympäristössä. Tyylikkyydestä tinkimättä.

Vesi tuotetaan siellä, missä se kulutetaan, puhtaana ja raikkaana - siksi kutsummekin sitä "korttelin parhaaksi vedeksi".

Palvelupakettimme käsittää monia erilaisia vaihtoehtoja. Ota yhteys ja selvitämme yhdessä, millainen sopii parhaiten sinulle.

Ravintola- ja hotellipalvelumme.

PARASTA VETTÄ TYYLIKKÄÄSTI PALVELTUNA.

100% Kotimainen täyden palvelun vesitalo

 
 

Spring Service Oy, Yrittäjänkulma 5, 33710 Tampere

Copyright © Spring Service Oy