top of page

Lähdevesipalvelu

Spring Aqua 18,9 l

lähdevesi natural

(Vain lähdevesipalvelujen yhteydessä)

Lähdevesiautomaatti on oiva ja kaikkialla toimiva ratkaisu, se voidaan sijoittaa käytön kannalta pienen tilatarpeensa vuoksi optimaaliseen paikkaan. Palvellen käyttäjiä juuri siellä, missä juomavedelle on tarvetta. Sen käyttö on helppoa ja hygienistä. Ja aina on tarjolla juotavaksi luonnollinen 100% lähdevesi.

 

Vesi toimitetaan 18,9 l vaihtopulloissa, jotka käytön jälkeen pestään ja täytetään uudelleen. Pullon vaihtaminen on helppoa. Uudelleen täytetyt pullot toimitamme aina tarpeen mukaan.

Spring -lähdevedet ja virkistävää raikkautta

Lähdevetemme sopivat jokaiselle joka päivä,

joka hetki. Tuotteissa ei ole mitään allergisoivaa tai terveydelle haitallista - vain puhtaan luonnon alkuperäinen raikkaus.

 

Virkistävää raikkautta -tuoteperheen juomiin on lisätty kivennäisaineita, luonnollisia aromeja tai hitusen sokeria, tuomaan makua. Lähdevesien uudenlaista raikkautta! 

SPRING. Lähteestä se on tullut.

PREMIUM LÄHDEVEDET

Maailman arvokkain asia on puhdas ja raikas vesi. Maailman paras juoma ansaitsee pullon, jonka voi ilolla tuoda niin arjen arvokkaisiin hetkiin kuin myös juhlapöytään. SPRING AQUA Premium -tuote henkii modernia tyylikkyyttä ja aitoa luonnon raikkautta.

SPRING AQUA Premium lähdevedessä kohtaavat ensiluokkainen laatu ja tyylikäs design. Tuote soveltuu erinomaisesti muun muassa HoReCa ympäristöön, mutta myös kuluttajille, jotka kaipaavat Premium-tuotteita arkipäivän juhlahetkiin. SPRING AQUA Premium – Raikkain kaikista! 

Paras ravintolavesi

Ravintolavetemme on aina paikallista vesijohtovettä, joka on suodatettu, jäähdytetty, pullotettu ja myös hiilihapotettu. Paikallisesti siellä, missä vesi tullaan nauttimaan. 

bottom of page