top of page

”det Bästa vattnet i världen

i prisbelönt flaska”

                    SPRING AQUA Premium-

                    källvattenflaskan har vunnit

                    designtävlingen German Design Awards första pris i serien ”Excellent Communication Design” för förpackningar.  Själva produkten, SPRING-källvattnet, som kommer från Multila-källan i mellersta Österbotten, fick i Superior Taste Award-tävlingen i Bryssel i somras pris som världens bästa vatten.  Rent källvatten är en mycket uppskattad produkt  runt om i världen. Idén med vår Premium-flaska är att framhäva vattnets kvalitet ytterligare och att leverera världens bästa vatten i en tilltalande, högklassig förpackning.

”Vi är stolta över att kunna sprida budskapet om vårt rena finska vatten med hjälp av det här erkännandet”, säger Minna Ali-Haapala, som ansvarar för marknadsföringen på Finn Spring. German Design Award är en av världens mest kända designtävlingar. De internationella tävlingsdomarna i det tyska designrådet (Rat für Formgebung / German Design Council) utser vinnarna bland projekt som utgör en banbrytande insats inom design. Enligt Minna Ali-Haapala var det arrangörerna själva som uppmanade Finn Spring att delta i tävlingen.

Våra inhemska SPRING-källvattenprodukter har fått pris internationellt!

Det finska källvattenföretaget Finn Spring fick fulla poäng för sitt källvatten i prisutdelningen i Superior Taste Award-tävlingen i Bryssel i början av juni. De inhemska källvattensprodukterna har fått pris i den internationella Superior Taste Award-tävlingen. Tävlingen ordnades av International Taste & Quality Institute (iTQi2016). SPRING-källvattnet fick tre stjärnor av tre (Exceptional taste) och det kolsyrade källvattnet två stjärnor (Remarkable taste). Priset i Superior Taste Award-tävlingen är ett unikt internationellt erkännande av livsmedelsprodukters höga kvalitet.

Som organisationens domare fungerar 15 erkända matexperter och sommelierer från runtom i Europa. Domarna provsmakade produkterna i blindo. På plats var deltagare och prisbelönta varumärken från hela världen.

Vi har alltid varit medvetna om vårt källvattens förstklassiga kvalitet. Hela vår verksamhet bygger ju på den här fantastiska naturliga råvaran. Vi är mycket hedrade av det internationella erkännande som SPRING-källvattnet fått. Priserna innebär definitivt ett mervärde och har stor betydelse för vårt löfte om världens bästa vatten,  säger Virpi Ali-Haapala, adminstrativ chef på Finn Spring.

Kauppalehti 1.2.2017

Trendbrottet har varit synligt redan i flera år. Försäljningen av sockerhaltiga läsker har minskat i takt med att folk blivit mer medvetna om sin hälsa. Bryggerierna kommer hela tiden ut med nya produkter som innehåller mindre socker. Genom att klicka på "Kauppalehti" kan du läsa artikeln.

bottom of page