top of page

Världens renaste vatten från världens bästa dricksvattenautomater

och marknadens bästa varumärken

finn spring

oasis

Ett 100 % inhemskt vattenföretag med all slags service!

Vi levererar alla typer av dricksvattenkoncept till kunder på både den privata och den offentliga sidan: källvattenautomater, färskvattenautomater samt bordsvatten och småflaskor till våra HoReCa-kunder som en del av ett nyckelfärdigt koncept. Och allt detta så kundvänligt som möjligt – vi håller vad vi lovar.

Beställ en källvattenautomat, så känns arbetsdagen lättare och du jobbar effektivare.

Vår mycket populära källvattenservice hjälper dig att på ett enkelt sätt bry dig om dina anställda och dina kunder.

Till servicen hör källvattenautomaten, vattenleveranserna samt regelbunden hygienisk rengöring av källvattenautomaten. På så sätt håller servicen en god hygienstandard.

Våra små flaskor, Spring Aqua 0,5 l eller 1,5 l (med eller utan kolsyra) lämpar sig väl för konferensutrymmen eller övriga behov. Levereras också smaksatta. Vichy fås även i burkar. Alla produkter levereras fritt mottagaren.

lähdevesiautomaatit_swe

Färskvattenautomaten.

En ekonomisk och ekologisk lösning

Våra färskvattenautomater är definitivt den mest ekonomiska och ekologiska lösningen för vattenserveringen på kontor, i offentliga utrymmen och fabriksutrymmen. De är en lättanvända och pålitliga och förenar på ett elegant sätt ny teknologi med ergonomisk design. 

Till ett fast månadspris – oberoende av förbrukning –  har du ständigt tillgång till friskt, avkylt vatten. Tack vare en effektiv filtrering är vattnet av allra bästa kvalitet och fritt från smak- och luktproblem.

Vår filtreringsteknik garanterar att vattnet är 100 % rent och färskt. Filtreringen med aktivt kol och mikrofilter avlägsnar föroreningar och förbättrar vattnets smak. Färskvattenautomaten ansluter du enkelt till vattenledningssystemet utan avloppsarbeten.

POU_swe

Vår restaurang- och hotellservice.

Vårt bästa vatten elegant serverat.

För kaféer, restauranger och kontorslokaler. Vår vattenservice är en utmärkt lösning när du vill bjuda dina kunder på högklassigt vanligt  och kolsyrat vatten i en krävande miljö. Utan att göra avkall på stil.

Vattnet produceras där det konsumeras och är rent och färskt. Inte för inte kallar vi det ”kvarterets bästa vatten”.

Vårt servicepaket innehåller många olika alternativ. Ta kontakt, så letar vi fram den bästa lösningen för dig.

bottom of page