top of page

Källvattenservice

Spring Aqua 18,9 l

Källvatten natural

(Endast tillsammans med vår källvattenservice )

På bland annat kontor, i väntrum, lounger, mötes- och skolningslokaler samt fabriks- och idrottsanläggningar finns det inte alltid tillgång till dricksvatten på nära håll. Källvattenautomaten är en enkel och praktisk lösning som fungerar överallt. Automaten kräver inte mycket plats och den är därför enkel att placera just där man vill ha den och där det behövs dricksvatten. Den är lätt och hygienisk att använda

 

Vattnet levereras i 18,9 liters returflaskor som kan återanvändas till 100 % efter användning. Den nya flaskan är lätt att installera. Tillgången på nya flaskor och leveranssäkerheten är självfallet också mycket viktiga. Mer information om vattnet och dess egenskaper hittar du på sida 1 ovan.

Spring Aquas källvatten och "Virkistävää raikkautta"

Vårt källvatten passar alla och kan avnjutas närsomhelst och varje dag. Produkterna innehåller inga allergener eller andra ämnen som är skadliga för hälsan.

 

Vi har tillsatt mineraler, naturliga aromer eller lite socker i dryckerna i produktgruppen ”Virkistävää raikautta” för att ge dem mera smak. Upptäck de nya fräscha källvattenprodukterna!

Direkt från källan.

PREMIUM-KÄLLVATTNET

Rent och friskt vatten är världens mest värdefulla tillgång. Världens bästa dryck förtjänar att levereras i flaskor, som väl kan ställas fram både till vardags och till fest. Vår SPRING AQUA Premium-flaska tillför produkten en fläkt av modern elegans och naturlig fräschör.

SPRING AQUA Premium-källvattnet förenar högsta kvalitet med elegant design. Produkten lämpar sig utmärkt väl för t.ex. HoRecCa-kunder, men också för kunder som letar efter Premium-produkter till festliga tillfällen i vardagen. SPRING AQUA Premium – det allra friskaste källvattnet!

bästa restaurangvattnet 

Bords vattnet består uteslutande av lokalt vattenledningsvatten, som har filtrerats, frysts ner och satts på flaska där det ska konsumeras. Om kunden vill, tillsätter vi också kolsyra. 

bottom of page